Σημαντικά Νέα

Γ. Γεραπετρίτης: “Όλος ο Μάιος & Ιούνιος θα είναι μια μετάβαση προς την ομαλότητα..”

Η Νίκη Κεραμέως, υπουργός Παιδείας σε ανακοίνωσή της, ανέφερε πως η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα γίνει μέσα Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν μέσα Ιουλίου.

Αναφορικά με το άνοιγμα των σχολικών μονάδων δεν υπάρχουν επίσημες αποφάσεις, ωστόσο, το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται αντίθετο με αυτή την προοπτική, αλλά και σε περίπτωση που αποφασιστεί η επαναλειτουργία τους, «αυτό θα συμβεί με πολύ προσεκτικά βήματα».

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, υπουργός Επικρατείας, δήλωσε πως την 4η Μαΐου θα γίνει σταδιακό άνοιγμα των πρώτων εμπορικών καταστημάτων, δίχως ωστόσο, να γίνει έκπτωση στον τομέα της δημόσιας υγείας, ενώ παράλληλα, τόνισε πως η μετάβαση στην κανονικότητα θα διαρκέσει τουλάχιστον ένα δίμηνο, καθώς «όλος ο Μάιος και όλος ο Ιούνιος θα είναι μια μετάβαση προς την κανονικότητα».

Ως εκ τούτου, κρίνεται αναγκαίο να υπάρξει υπομονή από την πλευρά των Ελλήνων πολιτών, καθώς μέτρα, όπως η τήρηση κοινωνικών αποστάσεων, η προστασία των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων, η απουσία συγχρωτισμού σε μέρη, αλλά και η εφαρμογή της ατομικής υγιεινής, θα παραμείνουν.

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

03 Μαΐ 2020 1.49 μμ

Και ενώ η πανδημία εξακολουθεί…

14 Απρ 2020 11.27 πμ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος…

17 Απρ 2020 12.58 μμ

Η Κίνα ξαφνικά διπλασίασε…

11 Απρ 2020 11.14 πμ

Και ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες…

15 Απρ 2020 12.15 μμ

Ο αμερικανός πρόεδρος…

17 Απρ 2020 12.16 μμ

Μία ομάδα από Γάλλους…