Breaking News

Νέο επεισόδιο στον Έβρο – Τούρκοι στρατοχωροφύλακες άδειασαν τις γεμιστήρες τους προς την ελληνική πλευρά

Συνεχίζεται η ένταση στα σύνορα του Έβρου με την Τουρκία, καθώς η πιθανότητα να συμβεί ένα «ατύχημα» αυξάνεται συνεχώς, με τους Τούρκους στρατοχωροφύλακες να φαίνεται ότι επιδιώκουν τη στρατιωτική κλιμάκωση.

Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι Τούρκοι προχώρησαν σε μία προκλητική κίνηση, στο Τυχερό του Έβρου, αδειάζοντας τις γεμιστήρες τους προς την ελληνική πλευρά, ένα περιστατικό το οποίο είχε διάρκεια και ένταση.

Η τουρκική χωροφυλακή «Jadarma» επιχειρούσε να στείλει εκ νέου μετανάστες διαμέσου των συνόρων στην Ελλάδα, ενώ η ελληνική παρουσία, αλλά και οι ενισχύσεις που κατέφτασαν στο σημείο, ακύρωσαν τα σχέδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του στρατού, υπήρχε καταιγισμός σφαιρών στον αέρα, γεγονός που οδήγησε τις ελληνικές δυνάμεις να ενισχυθούν με την περίπολο της Αστυνομίας και με στελέχη του πεζικού.

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

12 Ιούν 2025 6.36 μμ

Σε μια περίοδο γεωπολιτικής…

28 Μαρ 2019 5.24 μμ

O Άγγελος Συρίγος καθηγητής…

26 Ιούλ 2020 11.46 πμ

Η Άγκυρα συνεχίζει την…

28 Ιαν 2020 12.52 μμ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ.…

16 Δεκ 2019 4.29 μμ

Ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης…

28 Μάι 2025 10.34 πμ

Ο Γενικός Διευθυντής της…