Breaking News

Χ. Χάφταρ προς Τουρκία: “Ο Ερντογάν θα τιμωρηθεί, κόβοντάς του το χέρι..”

Ο επικεφαλής του Εθνικού Λιβυκού Στρατού (LNA) Χαλίφα Χάφταρ και ενώ οι μάχες με την Κυβέρνηση της Τρίπολης συνεχίζονται, απείλησε δημοσίως τον τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ. Ερντογάν, ότι «θα του κόψουν το χέρι».

Τουρκμένοι Ισλαμιστές από τη Συρία στάλθηκαν από την Τουρκία, προκειμένου να στηρίξουν την Κυβέρνηση του Φαγιέζ Αλ Σαράτζ, ενώ τουρκικά UAV πραγματοποιούν πτήσεις σε καθημερινή βάση, επιτηρώντας την περιοχή της Τρίπολης και των μαχών που διεξάγονται.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο GNA του Σαράτζ έχει αρχίσει να ενδυναμώνεται λόγω της συνδρομής των Τούρκων, ενώ ο Χ. Χαφτάρ δεν μπορεί να εισέλθει εντός της Τρίπολης, προσπάθεια η οποία επιχειρείται ήδη από τον Απρίλιο του 2019.

Ο κ. Χαφτάρ δήλωσε πως «η τρομοκρατία έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την χώρα, διεπράχθησαν ειδεχθή εγκλήματα και γι’ αυτό ο Ερντογάν θα τιμωρηθεί, κόβοντάς του το χέρι. Επικρατεί μονάχα ο φόβος, ο τρόμος και η απελπισία, υπήρξαν πολλές προδοσίες και συνομωσίες εναντίον του στρατού μας, αλλά ποτέ δεν παραδοθήκαμε και συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε στους εξτρεμιστές».

Ο Εθνικός Λιβυκός Στρατός, έχοντας στο πλευρό του το λαό της Λιβύης, θα πολεμήσει τους τρομοκράτες και η απελευθέρωση της Τρίπολης, θα είναι το αποκορύφωμα αυτού του μακρόσυρτου αγώνα.

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

17 Ιούλ 2020 11.52 πμ

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί…

06 Ιαν 2022 11.11 πμ

Φαίνεται πως τα πράγματα…

09 Ιαν 2020 9.31 πμ

Τόσο η Ιταλία όσο και η…

19 Ιαν 2020 9.07 πμ

Σε νέες εμπρηστικής δηλώσεις…

01 Φεβ 2020 4.58 μμ

Η Γαλλία αποτελεί την…

14 Ιαν 2020 2.10 μμ

Σφοδρή ήταν η αντίδραση…