Breaking News

Ξεκίνησε η “προσωρινή απόσυρση” Γερμανών στρατιωτών από τη Βαγδάτη

Και ενώ οι εντάσεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και κυρίως στο Ιράν συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, οι ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας ανακοινώνουν την απόσυρση κάποιων από τους στρατιώτες της που βρίσκονται στην περιοχή του Ιράκ για εκπαιδευτικές αποστολές και τη μεταφορά τους στις χώρες της Ιορδανίας και του Κουβέιτ.

Όπως ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Γερμανίας, οι τριάντα Γερμανοί στρατιωτικοί, οι οποίοι σταθμεύουν σε βάση στη Βαγδάτη και στο Τάτζι, «μειώνονται προσωρινά».

Η μετακίνηση των εν λόγω γερμανικών δυνάμεων θα ξεκινήσει σύντομα, δίχως ωστόσο, να δημοσιοποιούνται περαιτέρω λεπτομέρειες αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί ή για τον συγκεκριμένο αριθμό των ατόμων που θα εγκαταλείψουν την περιοχή.

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

14 Ιούν 2025 4.04 μμ

Οι πρόσφατες στρατιωτικές…

05 Ιαν 2020 6.18 μμ

Ο Ιρακινός πρωθυπουργός…

15 Ιούν 2025 10.20 πμ

Σε μια περίοδο αυξανόμενης…

27 Ιαν 2020 9.17 πμ

Νέο αεροπορικό ατύχημα…

23 Ιούν 2025 1.20 μμ

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις…

22 Ιούν 2025 9.46 μμ

Σε μια κρίσιμη χρονική…