Σημαντικά Νέα

Ξεκινάει το «ξήλωμα» του «δικτύου» Τ. Σόρος στα Βαλκάνια με τις ευλογίες Ντ. Τραμπ…;

Πολιτική κρίση έχει ξεσπάσει στην Αλβανία, αφού η αντιπολίτευση ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον του Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα, με σκοπό να ζητήσει την άμεση παραίτησή του και τη διεξαγωγή πρόωρων και δίκαιων εκλογών, αφού στις προηγούμενες είχε κατηγορηθεί για διάπραξη νοθείας.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός έχει αναθέσει στο Στρατό να ενισχύσει την Αλβανική Αστυνομία, διότι εκτιμά ότι δεν θα μπορέσει να σταματήσει τους εξαγριωμένους διαδηλωτές, δημιουργώντας την εικόνα μίας χώρας που τελεί κάτω από ένα δικτατορικό καθεστώς, που χρησιμοποιεί το Στρατό της εναντίον των πολιτών της.

Ωστόσο, ποιος είναι ο Τζ. Σόρος και ποια είναι η σχέση του με τα Βαλκάνια; Πρόκειται για ένα δισεκατομμυριούχο, ο οποίος δρα με την αρωγή μίας διεθνούς ελίτ, που με όχημα τη Διεθνή Αριστερά αποσκοπεί στην κατάλυση της έννοιας του έθνους-κράτους της υφηλίου, μέσω της υποστήριξης της αθρόας μετανάστευσης και της ανάμειξης λαών και φυλών με υποχρεωτικό και συγκρουσιακό τρόπο. Ο στόχος έγκειται στην κατάργηση των λεγόμενων παραδοσιακών αξιών και του τρίπτυχου Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια, προκειμένου οι άνθρωποι να καταστούν ατομικές μονάδες, ετεροκατευθυνόμενες υπό τις εντολές μιας «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».

Στον αντίποδα βρίσκονται οι ΗΠΑ και η παλαιά άρχουσα τάξη, ήτοι η εθνοκεντρική τάξη των πετρελαιάδων του Τέξας, που κατόρθωσε να φέρει στην εξουσία τον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντ. Τραμπ, ο οποίος ξεκινώντας ένα κύμα εθνικής αφύπνισης, αρνείται πεισματικά τα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών. Όμως, δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «τυχαία» όλα εκείνα που συμβαίνουν στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα: η εξέγερση στην Γαλλία με τα κίτρινα γιλέκα κατά του Ε. Μακρόν, η αντίδραση στην Αλβανία κατά του Ε. Ράμα, η σύλληψη των γονέων του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού Μ. Ρέντσι αποτελούν μόνο μερικά απτά παραδείγματα, αφού όλοι τους συνδέονται με το όνομα του Τζ. Σόρος. Εν τέλει, το «ξήλωμα» του «δικτύου» του Τ. Σόρος μπορεί να σημάνει νέες και ραγδαίες εξελίξεις στα Βαλκάνια;

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

10 Απρ 2019 9.53 πμ

Ο Αμερικανός Υπουργός…

05 Απρ 2019 12.05 μμ

Η Βορειοατλαντική Συμμαχία…

23 Φεβ 2019 7.06 μμ

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας…

18 Μαρ 2019 9.56 πμ

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας…

12 Απρ 2019 9.53 πμ

Σύμφωνα με το πρακτορείο…

25 Μαρ 2019 7.53 μμ

Μετά και τις τελευταίες…