Σημαντικά Νέα

Βενεζουέλα: Φοβούνται νέο «σαμποτάζ» από τις ΗΠΑ

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο διεξαγωγής νέων επιθέσεων στο εγγύς μέλλον από την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε στρατηγικές υποδομές της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Συντακτικής Συνέλευσης της Βενεζουέλας Ντιοσδάδο Καμπέλο μετά το πρόσφατο «σαμποτάζ» στις υποδομές παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας το εργοστάσιο Γκούρι, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Καράκας δήλωσε ότι οι ΗΠΑ «μπορεί να επιχειρήσουν εκ νέου να εξαπολύσουν τρομοκρατικά χτυπήματα στο μετρό, σε σχολεία και σε νοσοκομεία».

Παράλληλα, κατηγόρησε την Ουάσιγκτον για την ενορχήστρωση της «τρομοκρατικής επίθεσης», που βύθισε σε γενική συσκότιση τη Βενεζουέλα το αμέσως προηγούμενο διάστημα και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο,τι συμβαίνει στη Βενεζουέλα, για κάποιο λόγο συμβαίνει… Έχουν ήδη επιχειρήσει να προκαλέσουν μία σειρά από επιλεγμένα χτυπήματα με σκοπό να βλάψουν τη χώρας μας. Οι ΗΠΑ δεν νοιάζονται διόλου για τα θύματα, προκαλώντας τρομοκρατικές ενέργειες παντού».

Το ξαφνικό και μεγάλο μπλακ άουτ που σημειώθηκε στη Βενεζουέλα πριν από λίγο καιρό με την εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας «Corpoelec» να ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα σαμποτάζ στο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο Γκούρι, θα αποτελέσει την αρχή και για άλλα «χτυπήματα» στο μέλλον; Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο «φωτογράφισε» την Αμερική πίσω από αυτού του είδους τις επιθέσεις, με την Ουάσιγκτον να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη σε αυτές.

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

13 Απρ 2019 9.41 πμ

Ο Υπουργός Εξωτερικών…

13 Μαρ 2019 10.14 πμ

Σε νέα κρίση διέρχονται…

03 Απρ 2019 2.34 μμ

Ο Ερντογάν και ο ακραίος…

03 Μαΐ 2019 4.20 μμ

O πρεσβευτής των ΗΠΑ στη…

28 Φεβ 2019 11.00 πμ

«Μπροστά για  την Βοϊβοντίνα»…

14 Μαρ 2019 6.35 μμ

Μετά τις πρόσφατες ανακαλύψεις…