Σημαντικά Νέα

Ρωσική Πρεσβεία προς ΗΠΑ: «Δεν είναι αυτό ανάμειξη στα εσωτερικά της Ελλάδας;»

Η Ρωσική Πρεσβεία στην Αθήνα έδωσε «απάντηση» στις αναφορές του Αμερικανού Γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ σχετικά με την πορεία των αμερικανοτουρκικών σχέσεων, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η αγορά του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400.

Με ανάρτησή της στο Twitter αναφέρεται στις υποδείξεις του Αμερικανού Γερουσιαστή προς την Ελλάδα ως προς το ποιοί πρέπει να είναι οι φίλοι της.

Αναλυτικά:

«Αμερικανοί γερουσιαστές πάλι δίνουν σε άλλους μαθήματα ηθικής, αυτή τη φορά με θέμα: Με ποιες χώρες να κάνεις φιλία και με ποιες όχι. Δεν είναι ακριβώς αυτό ανάμειξη στα εσωτερικά της Ελλάδας»;

Πρέπει να σημειωθεί πως ο πρωταρχικός σκοπός των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έγκειται στη μη απόκτηση από την Τουρκία σύγχρονων όπλων αεράμυνας, αλλά να τα αγοράσει αποκλειστικά από την Αμερική, ήτοι το σύστημα των «Patriot» και τα μαχητικά «F-35». Όλα τα υπόλοιπα συνιστούν κινήσεις εντυπωσιασμού.

Η Ρωσική Ομοσπονδία ωστόσο, παρά τις παράνομες κυρώσεις των ΗΠΑ και της ΕΕ, παραμένει ανοιχτή στη διεύρυνση της στρατιωτικο-τεχνικής συνεργασίας με τη χώρα μας, ενώ θεωρεί τη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας θεμελιώδους σημασίας για επίλυση κάθε είδους διαφοράς.

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

10 Μαρ 2019 7.10 μμ

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας…

10 Μαΐ 2019 9.43 πμ

Ο Σέρβος πρόεδρος Α. Βούτσιτς…

11 Απρ 2019 9.05 πμ

Ο αντιπρόσωπος της Ρωσίας…

28 Μαρ 2019 2.17 μμ

Ενώ ο καιρός παράδοσης…

07 Μαΐ 2019 5.02 μμ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η…

12 Μαρ 2019 1.34 μμ

Στις κάλπες προσέρχονται…