Σημαντικά Νέα

Ρ. Τ. Ερντογάν: «Οι Έλληνες φοβήθηκαν τη Γαλάζια πατρίδα, αλλά δεν ήταν εναντίον τους»

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ. Τ. Ερντογάν σε τηλεοπτική του συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης αναφέρθηκε στη μεγάλη τουρκική στρατιωτική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα», η οποία βαίνει προς το τέλος της.

Παράλληλα, έκανε λόγο και για τις προθέσεις της Άγκυρας απέναντι στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας πως οι πρόσφατες ναυτικές ασκήσεις σε Μαύρη Θάλασσα, Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο δεν έχουν ως στόχο τη χώρα μας, αλλά καταδεικνύουν την ετοιμότητα της γείτονος απέναντι στις κάθε είδους προκλήσεις.

Η δήλωση του Τούρκου Προέδρου: «Κάναμε αυτή την άσκηση (Γαλάζια Πατρίδα) και οι Έλληνες φοβήθηκαν, ενώ δεν κάνουμε κάτι εναντίον σας. Ένα στρατιωτικό έθνος φυσικά θα κάνει τη στρατιωτική άσκησή του. Οι Έλληνες ξύπνησαν τώρα και κάνουν ασκήσεις σε αυτά τα νησιά. Δεν έχουμε θέμα, φόβο ή πρόβλημα με αυτό, αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι κάθε φορά».

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από τις 27 Φεβρουαρίου βρισκόταν σε εξέλιξη, η πολυδιαφημισμένη άσκηση Γαλάζια Πατρίδα», η οποία ολοκληρώθηκε στις 6 Μαρτίου, ενώ μέρος της περιλάμβανε και άσκηση «απόβασης» σε νησί εχθρικής χώρας.

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

27 Φεβ 2019 9.16 μμ

Ο καθηγητής γεωπολιτικής…

30 Απρ 2019 11.31 πμ

O εκπρόσωπος του Υπουργείου…

01 Μαρ 2019 11.32 πμ

Η Τουρκία κορυφώνει την…

07 Μαρ 2019 4.32 μμ

O ομότιμος καθηγητής του…

23 Φεβ 2019 6.50 μμ

Ύποπτα σχέδια εναντίον…

07 Μαρ 2019 3.18 μμ

Ο Δήμος Βερύκιος σχολιάζει…