Σημαντικά Νέα

Παύλος Πολάκης: «Ανεπαρκής και Φυγόπονος ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής.

«Να απαντήσω στη γλώσσα των Σφακίων ή στη γλώσσα του Χάρβαρντ; Όποια από τις δυο και να χρησιμοποιήσω δεν πρόκειται να τις καταλάβει ο κύριος Μητσοτάκης. Ανεπαρκής και φυγόπονος ο κ. Μητσοτάκης. Έκανε μια ομιλία ανερμάτιστη, ένα συνονθύλευμα τσιτάτων χωρίς συμπέρασμα. Δεν τα έχει γράψει ο ίδιος, αλλά το έκανε το γνωστό συγκρότημα της διαπλοκής που βρίσκεται πίσω από τη ΝΔ».

Ο κ. Παύλος Πολάκης μεταξύ άλλων τόνισε πως «Χλιαρά σας χειροκρότησαν οι βουλευτές σας. Ανεπαρκές έως μηδαμινό το εκτόπισμά σας. Αυτό να είστε σίγουροι ότι το ξέρουν οι βουλευτές και τα στελέχη της παράταξης. Από αυτό το κοινοβούλιο πέρασαν υπουργοί που κατέστρεψαν μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων. Με κατηγορούν για κυνισμό και φασισμό. Είμαι γραφικός, γιατί τολμώ να πω δημόσια αυτά που όλοι γνωρίζουν και ψιθυρίζουν. Αρκετοί δεν τολμούν να τα πουν για να μην θίξουν τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας. Είμαι πράγματι φασίστας, διότι δεν έκανα ούτε μια μήνυση σε όσους πολιτικούς ή δημοσιογράφους με είπαν σκύλο ή αρκουδιάρη».

Ταυτόχρονα, εξαπέλυσε αιχμές με πολλαπλούς αποδέκτες, επισημαίνοντας ότι «Δεν πήρα δώρα από τη Siemens και δεν ήμουν κολλητός του Χριστοφοράκου. Δεν έχουμε εταιρείες offshore ούτε χρηματοδοτηθήκαμε από άγνωστες offshore. Δεν έχω συνεργάτες που κατηγορούνται για ασέλγεια ανηλίκων. Μιλάτε για τον τρόπο, γιατί δεν ξέρετε τον κόπο. Μας χωρίζει άβυσσος, γιατί εκπροσωπείτε την Ελλάδα της Ολιγαρχίας κύριε Μητσοτάκη», τόνισε μεταξύ άλλων.