Σημαντικά Νέα

«Όρθια Ελλάδα» η νέα πολιτική κίνηση στη χώρα

Ο Γιώργος Ρωμανιάς σε συνεργασία με τον Αλέξη Μητρόπουλο προχώρησαν προς τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα με την ονομασία «Όρθια Ελλάδα».

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η ίδρυση της νέας Πολιτικής Κίνησης με πρωτοβουλία χιλιάδων μελών και στελεχών τής Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους».

Το νέο πολιτικό κίνημα έλαβε σάρκα και οστά με πρωτοβουλία της ηγεσίας της ΕΝΥΠΕΚΚ (Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους), ήτοι τους κ.κ. Γιώργο Ρωμανιά (δικηγόρος, οικονομολόγος), Αλέξη Μητρόπουλο (πανεπιστημιακός), Διονύσιο Χιόνη (πανεπιστημιακός) κ.ά., και θα συμμετάσχει στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές, καθώς και στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019 με πλήρεις συνδυασμούς. Η Αντιπροσωπεία της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής κατέθεσε (αριθ. πρωτοκόλλου. 3027/2019) τα σύμφωνα με το νόμο νομιμοποιητικά έγγραφα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όπως η σχετική νομοθεσία προβλέπει.

Η νέα Πολιτική Κίνηση «Όρθια Ελλάδα» έδωσε στη δημοσιότητα την Ιδρυτική της Δήλωση και την προγραμματική Διακήρυξη της 11μελούς προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, στην οποία μετέχουν (κατά αλφαβητική σειρά) οι:

1. Αντωνιάδης Ιωάννης, 2. Γαβριήλ Γεώργιος, 3. Λιαροκάπης Βελισσάριος (Άρης), 4. Μπουκουβάλας Χαράλαμπος, 5. Ναυροζίδου Μαρία, 6. Οικονομίδης Σπυρίδων, 7. Πολυμένης Βασίλειος και 8. Στρογγύλης Κομνηνός.

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα