Σημαντικά Νέα

Ο Νικολάς Μαδούρο επιστρατεύει το στρατό του για να προστατέψει στρατηγικές υποδομές της Βενεζουέλας

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, πιεζόμενος από τις ΗΠΑ να εγκαταλείψει την εξουσία και να τη μεταβιβάσει στον αυτοανακηρυχθέντα πρόεδρο Χουάν Γκουαϊδό, καθώς και στον απόηχο της διακοπής ηλεκτροδότησης στη χώρα που διήρκεσε μία εβδομάδα, δείχνει να μην το «βάζει κάτω» και ανακοινώνει την έναρξη του δεύτερου τμήματος μίας μεγάλης στρατιωτικής άσκησης.

Ο Ν. Μαδούρο σε ανάρτησή του στο Twitter είπε ότι «Οι στρατιωτικές ασκήσεις με την ονομασία Ana Karina Rote ξεκίνησαν για την προστασία των υπηρεσιών στρατηγικής σημασίας της χώρας και ως εκ τούτου, δεν δυνάμεθα να επιτρέψουμε στους εχθρούς μας να κλέψουν την ειρήνη εκ νέου από τον ηρωικό λαό της Βενεζουέλας».

Πρέπει να σημειωθεί πως το πρώτο σκέλος των στρατιωτικών ασκήσεων με την ονομασία «Angostura» πραγματοποιήθηκε στα μέσα του Φεβρουαρίου, ενώ αυτή τη στιγμή το σύνολο των ασκήσεων είναι περισσότερο στοχευμένες, με σκοπό την προστασία του τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας, ύστερα από το ξαφνικό μπλακ άουτ που χτύπησε τη χώρα πρόσφατα.

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

05 Μαρ 2019 1.08 μμ

Πτήση - Μυστήριο από τη…

04 Μαρ 2019 12.11 μμ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις…

13 Μαρ 2019 9.35 πμ

Ο αυτοανακηρυχθείς «προσωρινός»…

12 Μαρ 2019 11.40 πμ

Ο επικεφαλής της αμερικανικής…

07 Μαρ 2019 1.51 μμ

Η Βενεζουέλα του Νικολάς…

14 Μαρ 2019 9.33 πμ

Περισσότερες από πενήντα…