Σημαντικά Νέα

Νίκος Κοτζιάς: «Όλα τα ήξερε ο Π. Καμμένος για τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Ο πρώην Υπουργός των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε ανακοίνωσή του έρχεται να διαψεύσει τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο οποίος είχε επανειλημμένως  καταγγείλει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ τον εξαπάτησαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως αναφέρει ο Ν. Κοτζιάς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Realnews», όλες οι κινήσεις που ακολούθησε η κυβέρνηση, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για το Σκοπιανό ήταν σε γνώση του Πάνου Καμένου.

«Όλα τα ήξερε ο Π. Καμμένος, αφού είχε ψηφίσει τις προγραμματικές της κυβέρνησης Τσίπρα, που τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν ως στόχο την υλοποίηση μιας πολιτικής σύνθετης ονομασίας. Το ίδιο είχε πράξει και ως υφυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή, ενώ είχε συμφωνήσει εξαρχής την έναρξη της διαπραγμάτευσης, προκειμένου να κλείσει το θέμα, καθώς γνώριζε ότι η συμφωνία αυτή είχε χρονοδιαγράμματα».

Από την πλευρά του ο πρώην Υπουργός Εθνικής  Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., ύστερα από την αποχώρησή του από το κυβερνητικό σχήμα, κατήγγειλε πως εξαπατήθηκε στο θέμα των Σκοπίων από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος του είχε υποσχεθεί ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα ερχόταν στη Βουλή μετά τις εκλογές.

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

10 Μαρ 2019 11.07 πμ

Η Συμφωνία των Πρεσπών…

01 Μαρ 2019 2.30 μμ

Πρωτοφανής πρόκληση στη…

19 Μαρ 2019 1.54 μμ

Ο βουλευτής Σερρών Κώστας…

03 Μαρ 2019 5.38 μμ

Ο Έλληνας πρωθυπουργός…

16 Μαρ 2019 8.12 μμ

Ο γνωστός καθηγητής γλωσσολογίας…

12 Μαΐ 2019 5.30 μμ

Τη δέσμευσή του να προωθήσει…