Σημαντικά Νέα

«Νέες αεροπορικές επιδρομές των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας»

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού, το Ισραήλ επιτέθηκε σε αρκετές θέσεις της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας σε απάντηση πυραυλικής επίθεσης της τελευταίας.

Οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις δήλωσαν πως κατέγραψαν 50 εκτοξεύσεις όλμων από τη Γάζα, ενώ κατόρθωσαν να αποκρούσουν δεκάδες βλήματα. Μάλιστα ο ισραηλινός στρατός (IDF) δήλωσε νωρίτερα ότι είχε καταγράψει 90 εκτοξεύσεις πυραύλων από τη Λωρίδα της Γάζας, ενώ απέκρουσε «δεκάδες» από αυτούς.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «Ένα αεροσκάφος του IDF επιτέθηκε σε δύο πλατφόρμες εκτόξευσης πυραύλων στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας».

Σε μετάφραση: «Μόλις ξεκινήσαμε μια εναέρια επιδρομή σε στόχους της Χαμάς και της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ στη Γάζα. Αν θέλετε να μάθετε γιατί, ρίξτε μια ματιά σε αυτό που αισθάνεται ένας Ισραηλινός που ζει σήμερα στο νότιο Ισραήλ και θα καταλάβετε»

Παράλληλα, οι σειρήνες της αεροπορικής επιδρομής ήχησαν σε πολλούς οικισμούς στο νότιο Ισραήλ, προειδοποιώντας τους πολίτες για μία πιθανή επίθεση από τον Παλαιστινιακό θύλακα στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι κάτοικοι των πόλεων Ασκελόν και Ασντόντ ανέφεραν ότι άκουσαν εκρήξεις στην περιοχή με την ανταλλαγή πυρών να έρχεται μια μέρα αφότου τέσσερις Παλαιστίνιοι, συμπεριλαμβανομένων δύο μαχητών της Χαμάς έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια ισραηλινών αεροπορικών επιθέσεων.

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

23 Φεβ 2019 7.32 μμ

Το Τελ Αβίβ δεν μένει αμέτοχο…

15 Μαρ 2019 9.36 πμ

Οι τόνοι μεταξύ του Ισραήλ…

09 Μαΐ 2019 9.08 πμ

Τις καθημερινές απειλές…

21 Απρ 2019 4.33 μμ

Ισχυρό μήνυμα στην Άγκυρα,…

12 Μαΐ 2019 5.47 μμ

Οι ΗΠΑ έχουν εντείνει…

25 Μαρ 2019 9.37 μμ

Νέα στρατιωτική επιχείρηση…