Σημαντικά Νέα

Ν. Μαδούρο: «Η αντιπολίτευση επιτέθηκε στο σύστημα ηλεκτροδότησης της Βενεζουέλας με όπλα υψηλής τεχνολογίας»

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο κατηγόρησε την αντιπολίτευση, αλλά και τις ΗΠΑ, ότι προέβησαν σε μία νέα κυβερνο-επίθεση σε βάρος του ηλεκτροδοτικού συστήματος της Βενεζουέλας.

Η νέα κυβερνο-επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε μία από τις ενεργειακές εγκαταστάσεις του Καράκας το Σάββατο, δεν επέτρεψε στις αρχές να αποκαταστήσουν την παροχή της ηλεκτρικής ενέργειας ύστερα από το πρόσφατο μπλακ άουτ την Πέμπτη, ενώ ο εθνικός προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας «Corpoelec» έκανε λόγο για «δολιοφθορά» στο σημαντικότερο υδροηλεκτρικό σταθμό του Γκουρί.

Σε δήλωση του ο Ν. Μαδούρο ανέφερε ότι «Σήμερα έχουμε αποκαταστήσει την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος στο 70% της επικράτειας της χώρας, αλλά το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε άλλη μια κυβερνοεπίθεση σε μία από τις εγκαταστάσεις που μέχρι εκείνη τη στιγμή λειτουργούσε χωρίς προβλήματα. Ως εκ τούτου, όλη η πρόοδος που επιτεύχθηκε μέχρι το απόγευμα έχει σταματήσει».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Έκαναν χρήση όπλων υψηλής τεχνολογίας που μόνο η Αμερικανική κυβέρνηση διαθέτει σε όλο τον κόσμο… εξτρεμιστές από την αντιπολίτευση είναι οι υπεύθυνοι αυτών των επιθέσεων κατά της χώρας … Υπήρξαν ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις εναντίον των εθνικών ηλεκτρικών γραμμών μας».

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

08 Απρ 2019 7.42 μμ

Όπως δείχνουν τα πράγματα…

28 Αυγ 2019 8.17 μμ

Ο Ρ. Τ. Ερντογάν πραγματοποιεί…

02 Μαΐ 2019 9.48 πμ

Ο ρωσικός στρατός κατέγραψε…

18 Μαρ 2019 9.56 πμ

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας…

09 Μαΐ 2019 8.26 πμ

Μια μεγάλη ιστορική διαδικασία…

11 Μαρ 2019 6.30 μμ

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ. Τ.…