Σημαντικά Νέα

Με το αεροπλανοφόρο «Abraham Lincoln» στην Ελλάδα απαντούν οι ΗΠΑ στους Τούρκους

Οι αυξανόμενες εντάσεις στην περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου από την Τουρκία, που ανακοίνωσε ότι όχι μόνο θα διεξάγει γεωτρήσεις εντός της κυπριακής ΑΟΖ αλλά και ότι θα τις συνεχίσει, αγνοώντας την προειδοποίηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, φαίνεται πως έκανε το Πεντάγωνο να «σκληρύνει» την στάση του με το αεροπλανοφόρο «Abraham Lincoln».

Το πανίσχυρο αεροπλανοφόρο  «Abraham Lincoln» μαζί με την ομάδα κρούσης του, βρίσκεται ήδη σε ελληνικά νερά, νοτίως της Πελοποννήσου, με την εντολή των Αμερικανών να μην είναι μόνο υψηλού συμβολισμού, αλλά και ουσίας, λόγω των εντάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ειδικότερα, αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως νότια της Πελοποννήσου, πλέει αυτή την στιγμή το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Abraham Lincoln», το οποίο δεν αποκλείεται να καταπλεύσει με προορισμό την βάση της Σούδας στην Κρήτη.

Επιπρόσθετα, αμέσως μετά το αεροπλανοφόρο θα συνεχίσει το ταξίδι του στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς οι εμφανείς αποσταθεροποιητικές δραστηριότητες που καταγράφονται εις βάρος των αμερικανικών συμφερόντων που υπάρχουν στην εν λόγω περιοχή, κρίνουν επιβεβλημένη την ενίσχυση των δυνάμεων των ΗΠΑ που έχουν ήδη αναπτυχθεί. Πρέπει να σημειωθεί πως  το συγκεκριμένο αεροπλανοφόρο και η ομάδα κρούσης που το συνοδεύει είχε «λάβει εντολή» να αναπτυχθεί στην περιοχή της Μεσογείου στη Μέση Ανατολή για προβολή ισχύος έναντι του Ιράν.

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

06 Μαΐ 2019 8.42 μμ

Το υπουργείο Εξωτερικών…

19 Μαΐ 2019 4.33 μμ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ…

10 Απρ 2019 7.56 μμ

Διπλωματικό επεισόδιο…

22 Απρ 2019 8.39 πμ

Τον περασμένο Νοέμβριο…

23 Μαρ 2019 4.19 μμ

Οι κουρδικές δυνάμεις…

17 Νοέ 2019 10.03 πμ

Aν και πρόκειται για το…