Σημαντικά Νέα

Μ. Πομπέο: «Οι ημέρες του Ν. Μαδούρο είναι μετρημένες»

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο σε δήλωσή του για τα τεκταινόμενα στη Βενεζουέλα ανέφερε ότι «Η Ουάσιγκτον θα εξακολουθήσει την άσκηση πιέσεων στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας, έως ότου αντιληφθεί ότι οι ημέρες της είναι μετρημένες…».

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ επανέλαβε ότι οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να κάνουν όσα πρέπει να γίνουν και ότι κάθε επιλογή βρίσκεται στο τραπέζι, υπονοώντας τη χρήση ακόμη και στρατιωτικών μέσων για την αντιμετώπιση του τεταμένου κλίματος που επικρατεί στο Καράκας. Η Ουάσιγκτον διαβλέπει ένα λαμπρό μέλλον για το λαό της Βενεζουέλας, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξή της στο μεταβατικό της πρόεδρο Χουάν Γκουαϊδό.

Σε κάθε περίπτωση η Αμερικανική κυβέρνηση θα περάσει στις πράξεις και θα υποστηρίξει τη δημοκρατία στη Βενεζουέλα, τη στιγμή μάλιστα που ο στρατός του Καράκας εμπόδισε την είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας στη χώρα.

Ο αυτοανακηρυγμένος πρόεδρος Χ. Γκουαϊδό, προχώρησε σε κάλεσμα της διεθνούς κοινότητας, προκειμένου να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα έναντι του προέδρου Μαδούρο, ενώ αναμένεται να συναντηθεί και με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς.

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

10 Απρ 2019 9.53 πμ

Ο Αμερικανός Υπουργός…

30 Απρ 2019 11.16 πμ

Ο Αμερικανός Πρόεδρος…

04 Μαρ 2019 12.11 μμ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις…

12 Μαρ 2019 11.40 πμ

Ο επικεφαλής της αμερικανικής…

08 Απρ 2019 7.42 μμ

Όπως δείχνουν τα πράγματα…

23 Φεβ 2019 7.21 μμ

Ένας σφοδρός πόλεμος μεταξύ…