Σημαντικά Νέα

Γεωστρατηγικές Εξελίξεις: «Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να υποστηρίξει τα δικαιώματά της σε Αιγαίο και Κύπρο»

O εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας Τamer Zincir της Τουρκίας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τις γεωστρατηγικές εξελίξεις, αναφέρθηκε στις σχέσεις με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αναφερόμενος στη «Γαλάζια Πατρίδα» τόνισε πως η Τουρκία είναι αποφασισμένη να υποστηρίξει τα δικαιώματά της στο Αιγαίο και στην Κύπρο.

«Στις θάλασσες και στον εναέριο μας χώρο που ονομάζουμε Γαλάζια Πατρίδα συνεχίζουμε τις δραστηριότητες μας με μεγάλη ευαισθησία για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα μας. Στα πλαίσια αυτά στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο, οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίζουν να προστατεύουν τα δικαιώματα της χώρας μας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Zincir.

Παράλληλα, ανέφερε πως «δεν θα δεχθούμε κανένα τετελεσμένο, στο οποίο να μην υπάρχει η Τουρκία. Τονίζουμε για άλλη μια φορά πως η Τουρκία είναι αποφασισμένη να υποστηρίξει όλα της τα δικαιώματα, τα οποία προκύπτουν από το διεθνές δίκαιο και από τις διεθνείς συνθήκες».

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

16 Μαΐ 2019 7.06 μμ

Ο  Υπουργός Εξωτερικών…

05 Απρ 2019 9.38 πμ

Ύστερα από την αναστολή…

08 Απρ 2019 7.42 μμ

Όπως δείχνουν τα πράγματα…

08 Μαΐ 2019 8.20 πμ

Συνάντηση είχε σήμερα…

05 Απρ 2019 4.01 μμ

Ήδη από τη δεκαετία του…

14 Μαρ 2019 6.35 μμ

Μετά τις πρόσφατες ανακαλύψεις…