Σημαντικά Νέα

Ευ. Αποστολάκης προς τους Τούρκους: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ισχύει αυτό που λέει το Διεθνές Δίκαιο και οι Συνθήκες»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης απέστειλε από τη νήσο Ρω μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση με πολλούς αποδέκτες.

Ο κ. Αποστολάκης είπε ότι «Ερχόμαστε εδώ και δηλώνουμε μία παρουσία σε αυτό το νησί, που είναι στην άκρη της Ελλάδας, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τις τουρκικές ακτές, και προσπαθούμε, με την παρουσία του στρατού μας να αυξήσουμε το αίσθημα της ασφάλειας, το οποίο βέβαια δεν το χρειάζονται οι κάτοικοι, αισθάνονται αρκετά ασφαλείς».

Κατά την επίσκεψή του στο ακριτικό Καστελλόριζο, τη νήσο της Ρω και τη Στρογγυλή υπογράμμισε πως «καλά κάνουν οι άνθρωποι και είναι ψύχραιμοι και αισθάνονται σιγουριά. Εμείς λαμβάνουμε όλα τα μέτρα που χρειάζονται και γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει», διότι δουλεία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων είναι να δίνουν την αίσθηση ασφάλειας σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα στους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας.

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και σχολιάζοντας τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα ελληνοτουρκικά και τη στάση της Άγκυρας, δήλωσε ότι «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Η πραγματικότητα είναι όμως αυτό που ισχύει και αυτό που λέει το Διεθνές Δίκαιο και οι Συνθήκες».

Hellenic Frenzyness

Σημαντικά Νέα

30 Απρ 2019 11.31 πμ

O εκπρόσωπος του Υπουργείου…

23 Φεβ 2019 7.13 μμ

Η Άγκυρα ανακοίνωσε τη…

18 Μαρ 2019 5.00 μμ

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση…

25 Μαρ 2019 8.47 πμ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ. Τ.…

14 Μαρ 2019 6.35 μμ

Μετά τις πρόσφατες ανακαλύψεις…

11 Μαρ 2019 3.20 μμ

Σαν κεραυνός εν αιθρία…